PjŠs UPPFOSTRARANA/DE OUPPFOSTRINGSBARA" Unga Klara

Vem bestämmer över ditt liv?

Samtalssalong på Unga Klara den 27:e februari klockan 19:00.

Vem bestämmer över ditt liv? Hur många val gör vi varje dag som vi är omedvetna om? Hur påverkar det våra liv? Är det verkligen du själv som bestämmer över ditt eget liv eller påverkas du mer än du tror? Välkommen att diskutera temat val/valfrihet, reklamens påverkan och mycket mer på Unga Klara.

I början av kvällen kommer vi få reda på vem som bestämmer över konstnären Martin Christenssens liv. Martin Christensen är nominerad till Stockholmspriset av Nöjesguiden

Så här skriver Nöjesguiden:
Detta var det sociala tortyrredskap som fick oss att kippa efter andan. I en brutal träkonstruktion med ett golv uppumpat med luft stod Martin Christensen med en snara runt sig. När luften gick ur var det publiken som fick pumpa in ny, annars hängdes han. Sällan har spelets regler formulerats med sådan rå skärpa och skoningslös precision.

Gästföreläsare för kvällen är:
Niklas Laninge från Psykologifabriken och
Karim Jebari, filosof från Protus

Baren öppnar 18:30 och serverar kaffe/öl/vin och tilltugg för den som önskar.
Evenemanget är gratis och öppet för allmänheten.

Hjärtligt välkomna!
Unga Klara